FAQ

Advies voor uw groepsles planning

Voor een complete beleving van golf, en voor uw veiligheid dient u meer van golf te weten dan alleen maar hoe u de bal moet slaan. Dat is waarom de Nederlandse Golf Federatie (NGF) het 9 stappen plan voor golfers heeft ontwikkeld waarmee golfers hun doelstelling in golf kunnen bereiken.

Leer meer over het 9 stappen plan van de NGF op onze Advies pagina

STAP 1 – Creëer & Nodig uit

Specificeer uw wensen uw eigen golf les pakket, en verstuur uw uitnodigingen. Alles is in een paar klikken gedaan.

STAP 2 - Inschrijving gasten

Meer deelnemers, lagere leskosten pp! Geen verplichtingen of kosten totdat het pakket geboekt is.

STAP 3 - Boeking pakket

Rond de zaak af als genoeg deelnemers meedoen aan het pakket en begin te golfen met uw eigen groep!

Als organisator beslist u altijd wie deel mag nemen. U kunt uitnodigingen versturen naar uw netwerk voor een pakket. U kunt er ook voor kiezen uw pakket pagina te delen via de sociale media. Mogelijk ontvangt u van geinteresseerde partijen om deel te nemen waarbij u besluit of dat kan of niet. Ongenode bezoekers kunnen nooit uw pakket informatie zien.

Als Organisator betaalt u geen kosten om een golf lespakket samen te stellen en uw gasten uit te nodigen. Als betalend gastheer en deelnemers moeten wel betalen voor de leskosten en de PGL Value Bundel, maar alleen als het pakket succesvol geboekt is.

Lees meer over Onze Opties

Omdat het u van alles voorziet dat u volgens de richtlijnen van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) nodig heeft om te kunnen spelen. De PGL Value Bundel is inclusief officiele NGF registratie, NGF clublidmaatschap and volledige toegang to een online score beheer systeem en PGL. En de PGL Value Bundel kost slechts 39€!

Er is geen reden om zich hier zorgen over te maken. Golfers van alle niveaus zijn gewend en hebben veel plezier om met elkaar te spelen. En onze ervaren pro's zullen iedere deelnemer voorzien van les op basis van zijn of haar spelniveau

Selecteer uw voorkeursoptie voor Handicap 54 onder "Uw doel", specificeer uw overige vereisten en nodig uw gasten uit. PGL zal dit matchen met een van haar pro's en u daarmee in contact brengen.

Lees meer over Handicap 54 op onze Advies pagina

U dient 3 qualifying scores te registreren van welke er slechts een aan de criteria moet voldoen.

Lees meer over Handicap 36 op onze Advies pagina.

Het is mogelijk om een eendaags Handicap 54 pakket te boeken. Onze gekwalificeerde pro's kunnen u assisteren met een programma.

Lees meer over Handicap 54 op onze Advies pagina.

Het NGF Regelexamen is verplicht gesteld door de Nederlandse Golf Federatie (NGF). U moet voor het NGF Regel Examen slagen om Handicap 54 te kunnen halen. Het bestaat uit 30 meerkeuze vragen waarvan u er tenminste 23 goed moet beantwoorden om te slagen. U heeft 60 minuten de tijd voor dit examen. De NGF heeft ons voorzien van Nederlandse, Engelse en Duitse Examens voor uw gemak.

Nadat u zich heeft aangemeld voor een Les Pakket dan krijgt u de optie om het NGF Regel Examen af te leggen. Mocht u zich aangemeld hebben voor een examen dan zal onze Examinator contact met u opnemen om het examen met u in te plannen. Dat is dan ook het moment waarop u kunt aangeven het examen in een andere taal dan Nederlands te willen afleggen.

U kunt ongelimiteerd en kosteloos het Nederlandse NGF Regel Examen oefenen. Na afloop van een examen worden de resultaten en een toelichting getoond. U kunt ook de Engelse Rules of Golf App (iOS, Android and Windows 7) gratis downloaden (ook beschikbaar in Spaans, Japans, Chinees en Duits).

Voor beginners raden wij de Golfregels voor startende golfers (NGF). aan.

Golfregels in de praktijk is een DVD die u laat zien hoe de regels in de baan toegepast worden.Rules of Golf App

Het NGF Golf Startpakket is een mooi hulpmiddel bij het leren golfen en het leren van de golfregels.

Maakt u zich geen zorgen als de termen die hier gebruikt worden u niet zoveel zeggen op dit moment. U moet het NGF Regel Examen met succes afleggen alvorens u een een qualifying score kunt spelen. Als u het NGF Regel Examen met succes heeft afgelegd kent u alle termen die hier gebruikt worden.

Een qualifying score is een 9 of 18 holes score die gespeeld is onder qualifying condities. Een van die condities is dat er een marker moet zijn. Een marker is iemand die uw score bijhoudt en die, net als u, de scorekaart moet ondertekenen. Een marker is iemand met tenminste Handicap 54. U kunt uw scores registreren via het online score beheer systeem van de PGL Value Bundel.

Om Handicap 54 te verkrijgen moet u een resultaat behalen van tenminste 18 stableford punten over 9, of 36 stableford punten over 18 holes, spelend van Handicap 54. U hoeft maar 1 score met dit resultaat te registreren.

Om Handicap 36 te verkrijgen moet u 3 qualifying scores registreren. Slechts 1 score dient een resultaat te hebben van tenminste 18 stableford punten na 9 of 36 stableford punten na 18 holes, spelende van Exact Handicap 36.

U kunt uw scores met het online score beheer systeem van de PGL Value Bundel registreren.